MACHINISTA + VOGON POETRY
Laddar Konserter
oktober 15 2022
250 kr 19:00 - 01:00
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Den 15e oktober är det dags att vi får taket att lyfta på PlanB i Tranås!
I samarbete med PlanB presenterar SHOWTIME stolt en synthpop-klubbkväll med erfarna synth-band på scenen.
Vi kommer att spela synthpop-hits från 80- och 90-talet innan de två grymma livebanden för kvällen, Machinista och Vogon Poetry, intar scenen. Innan vi stänger för natten kommer DJ M Skarheden få dansgolvet att koka.
Mer information kommer.
—————————–
► PRAKTISK INFORMATION ◄
—————————–
PlanB är en intim konsertplats som sällan eller aldrig lämnar någon oberörd. Utöver den musikaliska upplevelsen hittar du här även ett trevligt öl-utbud (många sorters lager & IPA, belgisk suröl och självklart även alkoholfritt!) och du kommer även ha möjlighet att köpa en bit mat under kvällen.
Tranås tar du dig till smidigt med bil, buss eller tåg (PlanB hittar du endast fem minuters promenad från Tranås station). Från Norrköping/Linköping tar du enklast pendeltåget både hit och hem igen samma kväll. Även från Jönköping går tåg och buss, men då kan övernattning krävas.
—————————–
► MACHINISTA (SE) ◄
—————————–
Med Kalmar och Malmö som bas, har Machinista sedan 2013 gjort sig ett namn inom synthscenen och turnerar frekvent i Europa till sommaren. Bandet släppte förra året sitt tredje album och är i full gång med att spela in nytt material. Sedan starten har soundet gått från svängig synthpop till en något mörkare ton där man även adderat gitarrer till sin ljudbild. Räkna med att det blir klackarna i taket när Machinista vrider upp volymen i lokalen i Tranås.
—————————–
► VOGON POETRY (SE) ◄
—————————–
Mörkt och medryckande tar Vogon Poetry dig med in i ett landskap av känslosamma melodier och dystra texter. Gör dig beredd på en resa tillbaka till 80-talet med en tvist in i ett modernt ljudlandskap. Vogon Poetry har släppt fyra fullängdsalbum, ett remix-album och ett helt gäng EPs och singlar. Klä dig inte för varmt, för det kommer bli svettigt när Vogon Poetry intar scenen på PlanB.
—————————–
► DJ M. SKARHEDEN (SE) ◄
—————————–
Bördig från Vetlanda har vi killen som vet hur man levererar drivande basgångar. I vanliga fall producerar Skarheden tunga EBM DJ set, men kvällen till ära har han bestämt sig för att göra ett synthpop-osande, dansvänligt DJ set. Detta vill du inte missa!

Begränsat antal sittplatser reserverat för matgäster. Boka bord för mat ring 076-14 75 260

FÖRKÖP 250 kr + serviceavgift

Video

Video

Spotify

Spotify

Information

Plats

Plan B

Västra Järnvägsgatan 13
Tranås, 573 41 Sverige

+ Hitta hit

Telefon

076-147 52 60

Hålltider

  • 19.00 Öppnar
  • 21.00 Vogon Poetry
  • 22.30 Machinista
  • 23.30 DJ Skarheden
  • 01.00 Stänger
  •