TORSSON
Laddar Konserter
augusti 21 2021
275 kr 19:00 - 23:00 ,
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
OBS!
NYTT DATUM Lördag 21 augusti 2021 – UTOMHUSKONSERT  (ersätter 27/3)
Köpta biljetter gäller för det nya datumet.


Det är med stolthet som PlanB kan presentera TORSSON

Torsson ligger bakom odödliga hits som ”Det Spelades Bättre Boll”, ”Blodomloppet” och ”Klippans Centrum”, och är ute och spelar mer än någonsin, trots att snart 44 år har gått sedan debuten.

Torssons karriär inleddes en fredagskväll i november 1976 då bandet hade sin första konsert på Lilla Teatern i Lund. Trots att publiken bara bestod av tre personer, fick bandmedlemmarna blodad tand och bestämde sig för att fixa en spelning till. Hobbybandet Torsson var igång och man betade snabbt av scenerna i Skåne och arbetade sig efterhand allt längre upp i landet. Bandet signum var ett avskalat sound och karakteristiska låttexter med vardagsperspektiv på stort och smått, och låtar som “Klippans Centrum”, ”Jag minns en gammal bil” och inte minst fotbollssången “Det spelades bättre boll” blev snart favoriter.

Torsson har nu charmat Sverige i mer än fyra årtionden och fortsätter sitt turnerande med oförminskad intensitet på klubbar, teatrar och festivaler över hela landet, och är sedan många år ett tight liveband med frontmannen Bo Åkerström, tillika professor i medicinsk kemi, längst fram vid scenkanten. I augusti 2020 kommer Torsson att släppa sitt nionde studioalbum.

Missa inte detta tillfälle att se Det Fjärde Bästa Bandet i Lund!

Mer info kommer.

Förköp 275:- inkl adm.avg
Entré på dörren 295:-
Åldersgräns 18 år

Video

Spotify

Information

Plats

Plan B

Västra Järnvägsgatan 13
Tranås, 573 41 Sverige

+ Hitta hit

Telefon

076-147 52 60

Hålltider

  • PLAN B UTOMHUSSCEN - BAR & MATSERVERING
  • 19.00 Öppnar
  • 21.00 TORSSON PÅ UTESCENEN
  • 23.00 STÄNGER
  • Med reservation för ev. ändringar
  •