Nuclear Sludge + Severe Illusion
november 20 2021
I samarbete med PlanB i Tranås presenterar SHOWTIME stolt en EBM-klubbkväll mitt i höstigaste november!

I 5 timmar ska vi tillsammans ta oss igenom EBM-klassiker från Nitzer Ebb, Front 242 och DAF, till modernare alster av Sturm Café, Kreign och Wulfband, innan vi kulminerar i våra eminenta live-akter SEVERE ILLUSION, NUCLEAR SLUDGE och ett medryckande set av DJ M. SKARHEDEN.

SEVERE ILLUSION ◄
Från Sveriges vackra huvudstad kommer Severe Illusion, ett band som varit med sedan alldeles förskräckligt länge. För snart två decennier sedan släpptes bandets första riktiga fullängdare Discipline is Reward Enough, och allt därefter är, som man säger, historia. Efter ett otal album, och ett bitvis intensivt turnerande runt om i världen, är dom tillbaka med nysläppt material och med samma attitydproblem som innan. När bandet står på scenen i Tranås blir det kaotiskt, det blir smutsigt, och det finns ingenstans du kan fly.

NUCLEAR SLUDGE ◄
Nuclear Sludge är pseudonymen för den Stockholms-baserade musikproducenten Jimmy Svensson. Sprungen ur en värld av punk, industri och DIY. Han har gjort en resa från bassist i punkband till industriell maskinist. Rå sång blandas med drivande basgångar och rytmiska landskap som tillsammans skapar den galenskap som är grundbulten för hans industri-födda EBM. Jimmy är också känd från sina aggressiva uppträdande under parollen Yabibo Hazura och som medlem i banden Alvar och Æmit.
DJ M. SKARHEDEN ◄
Bördig från Vetlanda har vi killen som vet hur man levererar drivande basgångar. Trodde du att du skulle få lyssna till ett vanligt EBM DJ-set? Tänk igen! Här har vi killen som djupdyker på Bandcamp och Soundcloud och hittar musik få av oss har hört förut. Pulserande bas sammansvetsat av det bästa du och jag troligtvis aldrig hört förut ger oss ett set vi sent kommer att glömma! Detta får du inte missa!
https://soundcloud.com/m-skarhedenFörköp, 225 kr inkl. serviceavgift (garderob ingår).
► Banden har med sig merch så är du sugen att återuppleva kvällen på CD, vinyl eller i form av en t-shirt så finns alla möjligheter. Swish föredras som betalning.Det kommer att finnas ett begränsat antal sittplatser och dessa är reserverade för matgäster i första hand.Vill du boka bord och mat så skicka ett mail till: info@bramusik.se och ange antal platser och om någon vill ha veg.alternativet.
Bokningen är klar när du fått en bekräftelse via mail.
Maten serveras 19.00 – 21.00Maten består av wokade räkor med grönsaker och ris. Pris 110 kr p/p

Vegetariskt alternativ utan räkor finns.

• 19:00 – 20:45 EBM-bar
  • 20:45 – 21:45 DJ M. Skarheden