LOLITA POP
juli 08 2022

Lolita Pop hämtar guld i låtskatten och åker på turné 2022!

”2019 var en glädjefest för Lolita Pop med utsåld turné då de firade 40 år som band”
Ska det gå 40 år till eller? Nej! Nu vi drar igång den gamla Lolitan och skakar loss maskinen på några klubbscener i vår. Med succéturnén 2019 i glatt minne är vi supertaggade på att möta vår publik igen. Spännande spelningar till sommaren är förstås redan bokade men vi kunde inte hålla oss så vi tjuvstartar sommarturnén på några nogsamt utvalda platser – berättar Lolita Pop.

”Och när vi är på gång passar vi på att fira ännu ett jubileum: 1982 kom debutalbumet Falska Bilder och där finns det guld att hämta! Vi fortsätter gräva guld i låtskatten och tåget lämnar perrongen” – säger Karin Wistrand”.

Lolita Pop startade 1979 och gjorde sin första spelning på invigningen av den legendariska klubben Rockmagasinet i Örebro. Bandet skapade en egensinnig popmusik med Karins starka sång och gitarrernas melodivävar, mycket inspirerat från 70-talets rockscen i New York. Det blev många år med turnéer, dynamiska livespelningar och framgångsrika skivsläpp med hittar som ”Långa tåg av längtan”, ”Hey Winner” och ”Tarzan on a big red scooter”. Bandet gick skilda vägar 1991 efter albumet Blumenkraft.

2022 års upplaga av Lolita på turné består av Karin Wistrand sång, Benkt Söderberg och Sten Booberg gitarr, Rickard Donatello bas och Bobo Ölander trummor.

Lite praktiskt information:
Vi öppnar entré och uteserveringen på PlanB kl. 20.00

Det kommer att finnas mat & dryck att köpa.
Vi kommer att servera kycklingsallad, hamburgare och korv. Vegetariska alternativ kommer att finnas.
Förboka gärna mat och bord genom att ringa 076-14 75 260.
Lolita Pop kommer att spela inomhus på PlanB och beräknas gå på scenen kl. 22.00
Vi stänger 24.00

MAX 225 pers
Förköp 375:- inkl. serviceavgift.

• Prel.tider
  • 20.00 UTESERVERING ÖPPNAR