Angstbadan (FRI ENTRÈ!)
Laddar Konserter
  • Detta konsert har redan ägt rum.
oktober 05 2022
Fri Entré 20:00 - 22:00 , ,
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

FRI ENTRÈ OCH VI BJUDER PÅ TOMATSOPPA!

Vi tuffar på med ”Klubb Lillelördag” och kan stolt presentera Angstbadan.  Som alltid på Klubb Lillelördag bjussar vi på soppa och denna gång så bjuder vi även på entrén –
Allt för att locka nya besökare till PlanB.

Själfylld blues. Retroinspirerad rock. Utmanande improvisation. Atmosfäriskt men med rötterna i myllan. Angstbadan är bluesrockbandet som representerar allt detta i en musikalisk gumbo som blivit deras egna. Genretroget men med en lekfull vilja att utmana lyssnaren tar Angstbadan sin publik på en resa genom den psykedeliska bluesrockens rymd.

”Angstbadan’s Nowhere Around is a retro revelationTWO STORY MELOD Y

Med bluesen i botten och 60/70 talets rockikoner som inspirationer bildar Angstbadan sitt sound runt tydliga influenser och ett eget unikt uttryck. 2018 fick detta uttryck sin första fullängdare i albumet The Chase – ett album som tog tydligt avstamp ifrån bandets bluesiga bakgrund. Albumet fick höga recensioner i både Sverige och internationellt och supportades på turné runt om i Sverige, Norden och Tyskland inför trollbunden publik.

”Angstbadan friterar sin blues” ÅLANDSTIDNINGEN

2021 gavs äntligen uppföljaren Love and Mercy ut, ett album där Angstbadans sound utvecklas i en mera soulinfluerad riktning utöver sina fortsatt tydliga rötter i bluesen och rocken. Rå energi och en finkänslig ambients är det tydliga mantrat för Love and Mercy, ett perspektiv som delades av recensenter och publik. Love and Mercy supportas just nu på turné runt om i Sverige och Norden.

”Angstbadan vill jag höra mera av framöver” HYMN

Filip Karlström – Gitarr och Sång
Elin Tannerdal – Bas
Lada Egolaeva – Orgel och Klaviatur
Jussi Kalla – Trummor

OBS FRI ENTRÈ!

Åldersgräns 18 år ( 13 år i målsmans sällskap)

Information

Plats

Plan B

Västra Järnvägsgatan 13
Tranås, 573 41 Sverige

+ Hitta hit

Telefon

076-147 52 60

Hålltider

  • 20.00 Öppnar.
  • Vi bjuder på soppa!
  • 20.30 Angstbadan
  • 22.00 Stänger
  •