SUZAN KÖCHER´S SUPRAFON
Laddar Konserter
mars 20 2020
225 kr 21:00 - 00:00 ,
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

ENDAST 2 SPELNINGAR I SVERIGE.

Förköp 225:- inkl adm.avg
Entré på dörren 250:-
Åldersgräns 18 år

Medans debutskivan ”Moon Bordeaux” fortfarande lyser som en klar stjärna på den musikaliska natthimlen så är nu en ny morgon på väg att gry. Suzan Köcher’s Suprafon är tillbaka för att starta ett nytt kapitel på deras psychedeliska resa som började redan med deras debutalbum som höjdes till skyarna av en enig kritikerkår.

Bandets andra skiva är nu här och är döpt efter bandet självt, ”Suprafon”. Inspirerade av en resa till Prag där bandet la de första grundstenarna till den nya skivan för att senare ta sig till Austin, Texas för att fortsätta den kreativa prossessen och till slut även spela in skivan i studio där och då.

Bandets mystiska psychedelia är fylld till bredden av vackra melodier, bitiga gitarrer och analoga synthar. Med influencer från tysk krautrock, engelsk psych/folk och fransk 60-tals pop lyfter den nya skivan till högre höjder än bandet någonsin tagit sig till. Genom väldigt flitigt turnérande runt om i europa har bandet utvecklat ett nytt och eget sound där Suzan Köcher’s smått magiska röst och bandets lyhördhet och vilja till experimentation har givit dom ett mycket gott rykte som ett väldigt bra liveband.

Suzan Köcher’s Suprafon bjuder in dig till en värld som fortfarande har tid för oförglömliga ögonblick och erfarenheter.
Det finns så mycket att höra och så mycket att se och uppleva i bandets musik och värld när man tar sig tid att kliva av och utanför vardagens många situationer av det motsatta. Låt Suzan Köcher’s Suprafon ta dig med på en resa till den närmsta avlägsna platsen du någonsin har besökt.

Video

Video

Video

Spotify

Information

Plats

Plan B

Västra Järnvägsgatan 13
Tranås, 573 41 Sverige

+ Hitta hit

Telefon

076-147 52 60

Hålltider

  • 21.00 ÖPPNAR
  • 22.00 SUZAN KÖCHER´S SUPRAFON
  • 24.00 STÄNGER
  •