REBELLKIRURGEN
mars 25 2020
75 kr 19:00 - 22:00 , ,
  1. Vi kör vidare med vår nya satsning ”Klubb Lillelördag”.

Klubb Lillelördag gästas den här gången av läkaren Erik Erichsen a.k.a. REBELLKIRURGEN

Erik arbetade i många år som kirurg/ortoped i båda Sverige och tredje världen, främst Etiopien. Han blev känd  för allmänheten genom dokumentären “Rebellkirurgen” som handlade om hans liv som kirurg på landsbygden i Etiopien. Där arbetade han tills han fyllde 67 år.
Därefter återvände han till Sverige för att arbeta som ortopedkirurg.

Men svensk sjukvård har förändrats till den graden att jag inte längre kände arbetet meningsfullt.Efter ett år lämnade jag därför sjukvården och blev elev på Sommenbygdens Folkhögskola i Tranås där jag gick tre år på musiklinjen med trumpet som huvudinstrument och fokus på jazz och improvisation…”

Ta del av ”Rebellkirurgens” fantastiska berättelse och förbered er för en känslomässig bergodalbana

Den här kvällen kommer Erik tillsammans med ”The Rebel Surgeons Quartet”
Det kommer att finnas möjlighet att köpa Eriks bok ”Rebellkirurgen” under kvällen