MIPSO (us)
Laddar Konserter
  • Detta konsert har redan ägt rum.
december 06 2018
175 kr 19:00 - 23:00 ,
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

MIPSO
Entré 175 kr. Studenter 50 kr
Åldersgräns 13 år

Trots att de släppte sitt femte album i våras – ”Edges Run” – är det först det senaste året eller så som Mipso har blivit ett band som ’alla’ snackar om. Rolling Stone listade dem bland ”Artist You Need To Know och på årets AmericanaFest i Nashville var de ett av de hetaste namn. Det är därför med stor glädje och stolthet vi kan berätta att Mipso snart är på väg till Skandinavien för första gången.

Indie Americana-kvartetten Mipso – Jacob Sharp (mandolin, sång), Wood Robinson (bas, sång), Joseph Terrell (gitarr, sång) och Libby Rodenbough (fiol, sång) – är formade av spänningen mellan liberala Chapel Hill, där de bor och verkar, och de betydligt med lantliga och konservativa omgivningarna i North Carolina. Den akustiska stringband-traditionen möter countryrock och alt-country blandas med traditionella toner från Appalacherna. Ett på många sätt unikt sound som gör Mipso till ett av de mest spännande banden på Americana-scenen just nu.

”hewing surprisingly close to gospel and folk while still sounding modern and secular.”

Av Acoustic Guitar

”Mipso has fully grown into a gentle folk-rock outfit that balances heavy heartbreak and introspection with poppy, good-times acoustic pop”

Av No Depression

Video

Video

Spotify

Information

Plats

Plan B

Västra Järnvägsgatan 13
Tranås, 573 41 Sverige

Telefon

076-147 52 60

Hålltider

  • 19.00 Öppnar
  • 20.00 MIPSO
  • 23.00 Stänger
  •