METALORGIE
april 06 2019

Förköp 175:- inkl. serviceavgift
Tre Metalband samma kväll kan inte kallas något annat än METALORGIE.

Plats på scenen för  småländska höglandets stoltheter:

HELL – US

Bandet bildades 2013 och har fram tills idag släppt 2 album, ”Monster Piece” (2015) och ”B.C.” (2018).
Med influenser från bl.a. Metallica, Pantera, In Flames, för att nämna några, så har Hell-Us. hittat sin egna stil som ständigt förfinas. Bandet utgår från Eksjö på det småländska höglandet.

We are Hell-us.:

Andreas Jakobsen (Guitar and vocals)
Thomas Eriksson (Guitar)
Bo Axelsson (Bas)
Jerry Eek (Drums)

SILENT VERDICT

Nässjöbaserade Silent Verdict släppte sin första EP Azrael vintern 2017 och håller just nu på att jobba med sitt första fullängdsalbum. Bandet är mer taggade än någonsin på att komma ut och gigga! Bandet har fått bra respons efter EP:n publicerades på Facebook. I över en timme kan Silent Verdict hålla publiken i en extas dem sent kommer glömma. Ni kommer inte ångra er att ni får chansen att se och höra detta grymma band!

Då grabbarna har spelat ett bra tag tillsammans, så har dem kommit en bra bit på vägen till att skapa ett unikt sound för just Silent Verdict. Influenserna som hjälpt till att karva deras egna väg är från band som exempelvis: Amon Amarth, Lamb of God, Arch Enemy m.m och hamnar under genren Melodiös Death Metal.

Silent Verdict består av följande medlemmar:

Gitarr: Johan Schill

Sång: Mattias Kulas

Trummor: Ricky Magnusson

Bas: Mattias Gunnarsson

DEAD PERCH

Dead Perch är ett band på 4 medlemmar som utgår ifrån Vetlanda. Musiken går under genren Alternativ Stoner Rock med influenser från bland annat Blues och Western Rock, fast med en tyngre touch över det. Medlemmar är Jimmi Kontio, Dennis Wetterling, Fredrik Mikalsen och Isak Wirström. Killarna har tidigare spelat i andra lokala band på Höglandet, men kommer nu i ny tappning och med nytt egenskrivet material. Med sina egna låtar vill Dead Perch tillsammans med publiken både släppa loss och slappna av till en blandning av en tung och svävande känsla inom Rock.

Bandmedlemmar

Jimmi Kontio – Vocals, Bass
Isak Wirström – Guitar
Fredrik Mikalsen – Guitar