Klubb Loglady presenterar: MAJ MONET
augusti 04 2018

Den 4 augusti kör vi Klubb Loglady igen!

Denna gång kommer ett HETT band från Norrköping med sin indie electronica.
Som förra gången så dansar vi oss svettiga och lyckliga!

///////// MAJ MONET /////////
Trion är aktuell med nysläppta singlarna ”Solina” och ”Run Maj Monet!”. Maj Monet debuterade 2015 med låten ”Country”, ett samarbete med och titelspåret på barndomskompisarna i Den Svenska Björnstammens senaste album med samma namn. Maj Monet har efter debuten släppt EP:n ”2090-talsmusik”, samt flera singlar, däribland ”Allt å ingenting”, ett samarbete med Göteborgsduon 047.
När Love, Johan och Signe samlas i Maj Monet handlar det om att skapa ett kollage av till lika stor del fiktiva historier som självupplevda tankar och känslor. Ibland börjar det med en textrad, ibland med en teckning och ibland med en synth.

///////// DJ M. SKARHEDEN /////////
Skarheden bjuder på mystiska ljudlandskap med tunga och medryckande beats i en blandning av EBM, industri och techno.
Ett arrangemang med stöd från