GHOST OF PAUL REVERE (US)
april 08 2020

Vi kör vidare med vår nya satsning ”Klubb Lillelördag”.

Ghost of Paul Revere har ofta placeras i folk/bluegrass-fållan

eftersom sättning med gitarr, bas och banjo för tankarna dit. Men någon traditionell musik handlar det inte om.

Trion från Portland, Maine formades av Radiohead, Beatles, Led Zeppelin och Pink Floyd och deras låtar är mer indiepop än folk.

Men med närheten, intensiteten och energin från den bästa folkmusiken. Ghost of Paul Revere har mycket gemensamt med band som Mipso, Caamp, Susto, Wilderado och Trampled By Turtles.

Både i sättet att skapa musik och i förmågan att nå en publik som normalt sett gör allt för att undvika banjo.

Det är med stolthet och glädje vi hälsar Ghost of Paul Revere välkomna till Tranås onsdagen 8 april

Förköp 225:- inkl adm.avg
Sopp-buffé ingår.