FELICIA NIELSEN a.k.a. SHOUTIN´ RED
april 29 2020
100 kr 19:00 - 22:00 , ,

Felicia Nielsen a.k.a. Shoutin’ Red låter som en gammal stenkaka, hon tar dig tillbaka i tiden med traditionell blues och spirituals med en ärlig, känslosam röst och rytmiskt, lekfullt gitarrspel.

På klubbar och festivaler runt om i Sverige och Europa är hon en unik artist som har sin egen stil och mycket personlighet.

Hon släppte sitt debutalbum 2015, ”Introducing: Shoutin’ Red”, på svenska skivbolaget Rootsy, producerad av trummisen Bosse Skoglund. Allt sedan hon börjat omfamna sina egna rötter inom svensk folkmusik breddar hon sin repertoar ännu mer och visar på likheter mellan traditionella stilar. Hon är en artist med ett kraftfullt uttryck och stark känsla som berör många med sin musik.

• 20.00 SHOUTIN´RED