ANDERS LUNDIN
Laddar Konserter
  • Detta konsert har redan ägt rum.
oktober 11 2019
295 kr 19:00 - 22:00
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

FÖRKÖP STÄNGT.
BILJETTER FINNS I ENTRÉN fr 19.00 Pris 295:-

 

Runt en lägereld, den plats som människor genom årtusenden tyckt bäst om att samlas kring för att lyssna till historier, tar Anders Lundin tillsammans med kontrabasisten Jonas Olofsson oss på en resa genom livet. En brokig samling berättelser och visor om det äventyr det är att leva och vandra på vår planet.

Föreställningen väcker många frågor, svarar kanske på några och inspirerar nog mest till att fundera över våra egna val och möjligheter. – Det är en allmänmänsklig historia jag berättar. Den handlar om oss alla som har vandrat på planeten. Det börjar med dom första stegen för 3 miljoner år sedan och slutar alldeles nyss på väg till dagis med min dotter.

Publiken tas med på en vindlande historia som handlar om utvandrare och invandrare, om allas våra förfäders irrfärder, om Anders egna och om ett och annat snedsteg på vägen. Dom senaste årens arbete med ”Allt För Sverige” i SVT har väckt många tankar och i föreställningen reflekterar Anders över vilka vi är, hur vi blivit dom vi blivit och vart vi är på väg.

Och ingen samling runt lägerelden är ju komplett utan en gitarr. Vid sidan av sin Tv-karriär har Anders även varit verksam musiker och skrivit sånger åt sig själv, åt andra, åt vuxna och barn. Några skivor har det blivit och en till är på väg. Med sig på scenen har Anders musikern Jonas Olofsson på kontrabas och tillsammans med Anders gitarr blir det lite som en vismusikal. Fast utan koreografi. Och väldigt få roller. Men mer behövs inte.

På scen:
Anders Lundin och Jonas Olofsson
Föreställningen börjar 20.00

Entré på dörren 295:-

Åldersgräns 13 år

Boka bord för mat ring 076-14 75 260

Information

Plats

Plan B

Västra Järnvägsgatan 13
Tranås, 573 41 Sverige

Telefon

076-147 52 60

Hålltider

  • 19.00 Öppnar
  • 20.00 Anders Lundin "Expedition Livet"
  • 22.00 Stänger
  •