AMBAGE +SUNDET
mars 18 2020
100 kr 19:00 - 22:00 , ,

Vi kör vidare med vår nya satsning ”Klubb Lillelördag”.
Varje onsdag mars,april och maj kommer det hända nåt spännande på PlanB.

Entré på dörren 100:-  ( Soppa ingår)
Skolungdom 50:-

Den 18 mars intar Ambage från Jönköping och Sundet från Ydre scenen på Klubb Lillelördag.

AMBAGE

Med sin melankoliska och atmosfäriska alternativa rock sticker kvartetten ut från den vanliga rockscenen med sitt ständig tänjande på gränserna.

Det syns som tydligast i sina musikvideossammarbeten med Youtubern och Influensern Katrin Berndt.

Med sin nya sångare och sin senaste EP ”Stethoscopes On Silent Mode” kommer Ambage ge oss en oförglömlig kväll.

SUNDET

Sundet är ett relativt nystartat indiepopband med rötter i Ydre-trakterna. Med egenskrivet material på svenska är ambitionen att nå ut till en bred publik, ung som gammal! Kanske väcks gamla minnen från ungdomens år till liv.

Just nu aktuella med ny singel vid namn ”Kids” och dessutom en av de medverkande akterna i musiktävlingen ”Livekarusellen” som går av stapeln under vintern 2020.

Bandet består av: Edvard Armsköld, Joel Andersson, Edvin Arvidsson, Isak Mårtensson och Sanna Malm.

Sundet på Spotify

19.00 ÖPPNAR ( Vi bjuder på soppa)
19.30 SUNDET
20.00 AMBAGE